Vaša korpa

Podrška: +381 11 3555 775

BESPLATNA DOSTAVA | 2-4 RADNA DANA
dostava besplatna za pakete preko 150 €

Podrška: +381 69 3555 775

Pogledajte još

Dodatna pitanja?

Podrška: +49 89 2316 5653

Socialne mreže

Korisnička podrška

Naš tim za podršku je uvek spreman da pomogne!

Odgovori na česta pitanja vezana za kupovinu

Porudžbine i isporuka

Vaše narudžbine obrađujemo radnim danima od 9-17 časova. Isporuka je uglavnom za 2-4 radna dana, zavisi od vremena slanja i preuzimanja paketa od kurirske službe. Za više informacija kliknite ovde.

Nalog možete otvoriti prilikom naručivanja proizvoda ili to možete uraditi ovde. Otvaranje naloga nije obavezno da bi ste realizovali naručivanje.

Adresu za isporuku unosite prilikom naručivanja proizvoda na našoj stranici, važno je da svi podaci budu 100% tačni. Prilikom obrade, vaši podaci se predaju DPD kurirskoj službi, koja Vas dalje obaveštava o statusu vašeg paketa putem e-maila. Ukoliko želite promeniti adresu za dostavu, to možete naknadno uraditi u dogovoru sa DPD kurirskom službom.

Nakon što ste predali narudžbinu, dobićete nekoliko emailova koji Vam daju informacije o statusu vaše narudžbine.

 • Prvi email dobijate od nas kao potvrdu uspešno primljene narudžbine.
 • Drugi email dobijate isto od nas kao potvrdu da je vaša narudžbina obrađena.
 • Treći email dobijate nakon što Herbalife magacin spakuje vaš paket i prosledi kurirskoj službi.
 • Četvrti email dobijate od DPD kurirske službe, sa kodom za praćenje paketa do same dostave.
 • Peti email dobijate od DPD kurirske službe sa najavom vremena dolaska kurira na Vašu adresu.

Mi nikada nećemo dobiti informacije o vašoj kartici! Naplatu sa Vaše kartice obrađuje PayPal i prosleđuje novac na naš PayPal nalog. Ukoliko je transakcija uspešno realizovana, dobijate email sa potvrdom plaćanja firmi PERMISSION.

Na našem sajtu su iskazane maloprodajne cene.

Narudžbine koje napravite na ovom sajtu, za sada mogu biti isporučene samo na teritoriji Nemačke i Austrije.

Ukoliko je u pitanju manja količina proizvoda, oni će sigurno biti u jednom paketu. Ukoliko se radi o većoj narudžbini, moguće je da će biti spakovani u više paketa.

Ako želite vratiti proizvod

Povrat proizvoda

Naša matična firma se nalazi u Srbiji! Povrat proizvoda je moguć u periodu od 14 dana nakon što ste primili paket. Povrat na našu adresu Agencija PERMISSION, Pilota Mihaila Petrovića 14, Beograd, Srbija je o Vašem trošku. Ukoliko su proizvodi neotvoreni i neoštećeni, novac će Vam biti vraćen u celosti za sve proizvode, odnosno biće Vam vraćen novac samo za neotvorene i neoštećene proizvode. Za više informacija kliknite ovde.

Ukoliko se desi da Vam stignu pogrešni proizvodi, nakon provere sa magacinom (postoji sistem video nadzora gde se sve beleži) poslaćemo Vam tražene proizvode bez povrata proizvoda koje ste već dobili. Za više informacija kliknite ovde.

Ukoliko se desi da Vam narudžbina stigne oštećena, morate odmah prijaviti oštećenje DPD kurirskoj službi, kako bi se uradio zapisnik. Nakon što se utvrde tačni uslovi oštećenja, bićete obeštećeni, odnosno dobićete novac ili nove proizvode. Za više informacija kliknite ovde.

Naša matična firma se nalazi u Srbiji! Povrat proizvoda je moguć u periodu od 14 dana nakon što ste primili paket. Povrat na našu adresu Agencija PERMISSION, Pilota Mihaila Petrovića 14, Beograd, Srbija je o Vašem trošku. Ukoliko su proizvodi neotvoreni i neoštećeni, novac će Vam biti vraćen u celosti za sve proizvode, odnosno biće Vam vraćen novac samo za neotvorene i neoštećene proizvode. Za više informacija kliknite ovde.

Naše radno vreme je radnim danima od 9-17 časova i možete nas dobiti na sledeće načine:

 • Poziv na +49 89 2316 5653
 • Poziv na +381 11 3555 775
 • Viber poziv na +381 69 3555 775
 • Viber poruka na +381 69 3555 775
 • WhatsApp poziv +381 69 3555 775
 • WhatsApp poruka +381 69 3555 775
 • E-mail [email protected]

Ukoliko ste uneli netačnu adresu za isporuku, nakon što dobijete email od DPD kurirske službe, možete ih pozvati i zahtevati promenu adrese za dostavu. Uvek proverite podatke o adresi pre slanja narudžbine, posebnu pažnju obratite na email i broj telefona! Za više informacija kliknite ovde.

Svaka narudžbina može biti otkazana ili promenjena pre nego što je predamo na obradu Herbalife magacinu, odnosno pre nego što Vam stigne potvrda od nas da je narudžbina završena. Za više informacija kliknite ovde.

Najbolje je da naručite aktuelne i dostupne proizvode, ukoliko se desi da neke od naručenih proizvoda nemamo na stanju, novac za te proizvode biće Vam vraćen.

Besplatna dostava za Nemačku

Za sve narudžbine preko 150 €

Dostava DPD Express

Isporuka za 2 - 4 radna dana

Konstantna podrška

Dajemo Vam podršku i savete

100% Sigurna kupvina

PayPal / MasterCard / Visa