Vaša korpa

Podrška: +381 11 3555 775

BESPLATNA DOSTAVA | 2-4 RADNA DANA
dostava besplatna za pakete preko 150 €

Podrška: +381 69 3555 775

Pogledajte još

Dodatna pitanja?

Podrška: +49 89 2316 5653

Socialne mreže

ODRŽAVANJE OPTIMALNE TELESNE TEŽINE

Održavanje optimalne telesne težine osnova je za vođenje zdravog života, kao i nepisani recept za izbegavanje raznih bolesti. Na žalost, većina nas nema naviku da tokom cele godine posećuje fitness centre, bazene ili trim staze na Košutnjaku, Adi Ciganliji, Zemunskom keju; nego sa prolećem, kada stanemo pred ogledalo i primetimo višak kilograma odlučimo se za neku od popularnih internet dijeta i očekujemo čudo preko noći.

Dijeta za mršavljenje ne može biti uopštena, već isključivo individualna! Ono što daje rezultate kod Vaše najbolje prijateljice, ne mora da znači da će imati isti efekat kod Vas. Upamtite – ne postoje prečice za zdravo mršavljenje!

Redovna fizička aktivnost, zdrava i uravnotežena ishrana jedino su rešenje!

Istraživanja su pokazala da konvecionalne dijete – izbaciti večeru i znatno povećati fizičku aktivnost – ne daju dugoročno rešenje. Brojanje kalorija prilikom unosa hrane u organizam, višečasovono vežbanje, gladovanje – dovode do gubitka volje za idealnom telesnom masom i na kraju većina odustaje i vraća se starim životnim navikama. Zato i nutricionisti i dijetičari upozoravaju da je nagli gubitak težine neodrživ i da on znatno može da utiče na Vaše mentalno zdravlje.

Mnogobrojne kliničke studije, koje je sprovela komapnija Herbalife,  pokazuju da se zamenom dva obroka dnevno u sklopu ishrane sa smanjenim unosom kalorija, tj. obrocima poput Formula 1 šejka, doprinosi gubljenju telesne mase, ali je takođe preporuka da se tokom sprovođenja naših dijeta umereno vežba kako bi konačan rezultat bio učinkovitiji.

Takođe tu su i Herbalife biljni čajevi, kao i mnogi drugi provereni proizvodi iz porodice Herbalife čijim konzumiranjem ćete znatno umanjiti osećaj gladi, izbaciti višak tečnosti iz organizma i znatno ubrzati Vaš metabolizam, te na zdrav način, bez gladovanja, postepeno doći do željenje linije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Besplatna dostava za Nemačku

Za sve narudžbine preko 150 €

Dostava DPD Express

Isporuka za 2 - 4 radna dana

Konstantna podrška

Dajemo Vam podršku i savete

100% Sigurna kupvina

PayPal / MasterCard / Visa